Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLT !!!9 Oktober Avancerad dansutveckling

9 oktober, 2021

SEK650
För dig som vill lite mer bjuder vi nu in till en väldigt speciell dansdag i samarbete med DansEvent i Göteborg. Vi tänker oss en mindre grupp som verkligen vågar och vill. Platserna är begränsade!
9 Oktober 2021
Pris 650,- (egen lunch) Kaffe/te o fika ingår Betalning till swish 0727 444385.
Adress: Mölndals Folkets Hus Möllan
Kurstid 10:00-16:00
Incheckning från 09.30.
Från 29 September öppnar de upp för fler deltagare , så in o anmäl er. Vi kommer inte att byta danspartner under kursen.
Du dansar med den du anmäler dig med och vi har inga byte. Du ska vara frisk och stanna hemma så fort du känner dig dålig.
Det kommer att finnas handsprit i lokalen.
Det blir mycket fokus på övningar och tankearbete denna lördag. Vi kommer nörda ner oss i teknik, prata mycket om dans i allmänhet och även väva fox, bugg och WCS för att skapa en mer varierad dans. Du behöver inte kunna alla tre danser men du ska våga prova, detta är alltså ingen renodlad foxkurs.
Kursen vänder sig till dig som har gått flera grund- och fortsättningskurser samt minst en avancerad kurs i fox och har ett stort dansintresse. Du måste ha bra koll på hel-, halv- och kvartstakt och behärska detta i dansen, både för att kunna delge allt till den du dansar med men också för att kunna ta emot influenser av den samme. Du ska kunna dansa både nära och i öppen förning (inom foxen) med full koll på den egna balansen. Vi kommer även att varva roller för att du verkligen ska utmanas.
Vi ser fram emot en kreativ och rolig dag!
Dance of Dreams – Anders och Jessica
DansEvent i Göteborg Thomas & Christine

Visa mindre

Detaljer

Datum:
9 oktober, 2021
Pris:
SEK650
Webbplats:
www.gbgmotionsdans.se

Plats

Kulturhuset Möllan
Göteborgsvägen 19
Mölndal, 431 30 Sverige

Arrangör

Gbgmotionsdans
E-post:
info@gbgmotionsdans.se
Webbplats:
https://www.gbgmotionsdans.se/